Zorg dat u goud bezit, de financiële markten zullen niet oneindig stijgen (Jim Rogers)

24. november 2013 door Goud Expert

De bekende belegger Jim Rogers waarschuwt in zijn laatste interview voor de gevolgen van het onbeperkt bijdrukken van nieuw geld door de centrale banken en het vervolgens opkopen van staatsobligaties met dit nieuwe geld. Alhoewel het merendeel van de economen en ‘financiële deskundigen’ ons voortdurend voorhouden dat dit het enige en goede systeem is, zal het op den duur eindigen in een drama met een grote daling van de financiële markten. Op een gegeven moment zullen de markten het spel niet langer willen spelen en zullen de dalingen beginnen. Jim Rogers bezit zelf goud als verzekeringspolis, hij verwacht dat de goudprijs nog verder kan dalen maar dat is voor hem het signaal om meer goud te kopen. Hij kan zich niet voorstellen ooit zijn goud te verkopen omdat dat het enige financiële bezit is waar je zelf de volledige controle over hebt.


Lees het hele artikel op zerohedge.

Aandelenbeurzen, Goudmarkt , , ,